Looking For Anything Specific?

Dani Mocanu Leu : Leul a fost preluat de catre autoritati.

Dani Mocanu Leu : Leul a fost preluat de catre autoritati.. Animalul pare a fi rănit cel puțin pe partea interioară a membrului din față dreapta. By ouhboy(c) & (p) abiall rights reserved. Lui daniel mocanu a fost deschis un dosar penal după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit. „leul este foarte slab, ca să nu mai zic că este rănit la picior şi este vizibil că este maltrat. Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit, după ce, dimineața, mascații au făcut percheziții la el acasă.

Leul lui dani mocanu a fost găsit şi dus după gratii. Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit. Cântărețul a refuzat să coopereze cu anchetatorii și a postat mesaje. Dani mocanu sari la navigare sari la căutare. Un tânăr a ucis cu cruzime o iapă aflată la păscut

Leul Lui Dani Mocanu Găsit In Damboviţa Curierul Zilei
Leul Lui Dani Mocanu Găsit In Damboviţa Curierul Zilei from curier.ro
Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit. Cântărețul a refuzat să coopereze cu anchetatorii și a postat mesaje. Dani mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit. Potrivit unor surse judiciare, se fac cercetari privind infractiunile de cruzime si rele tratamente aplicate animalelor si sunt vizate domiciliile lui. Ministrul de interne marcel vela a publicat joi pe o rețea de socializare o poză cu un leu, fiind vorba de animalul folosit de manelistul dani mocanu în cel mai recent videoclip al său. Dani mocanu, scene incredibile cu un leu rănit şi vizibil slăbit videoclipul în care apare un leu plin de răni, dar şi vizibil slăbit , a stârnit controverse în mediul online. Lui daniel mocanu a fost deschis un dosar penal după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit. El trebuie să plătească și o amendă penală de 15.000 de lei.

Conform internauţilor, acest gen de comportament faţă de animale nu trebuie, sub nicio formă, agreat.

Leul a fost preluat de catre autoritati. Acesta a spus că leul ar fi fost machiat ca să pară că are răni. Conform internauţilor, acest gen de comportament faţă de animale nu trebuie, sub nicio formă, agreat. Dani mocanu își susține nevinovăția. „în urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Dani mocanu sari la navigare sari la căutare. Cântărețul a refuzat să coopereze cu anchetatorii și a postat mesaje. Și nu, nu vorbim de vreun câine de luptă, ci despre un leu de toată frumusețea. Astfel, au loc percheziții acasă la dani mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din ilfov. Vela anunță astfel că leul a fost salvat și că poliția e cu ochii pe infractori. Ministrul de interne marcel vela a publicat joi pe o rețea de socializare o poză cu un leu, fiind vorba de animalul folosit de manelistul dani mocanu în cel mai recent videoclip al său. Dani mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit. Videoclipul are milioane de vizualizări şi a stârnit un val de critici.

Discografie nu dau înapoi (big man, 2016). Dani mocanu a postat din nou un clip și se află tot pe locul întâi, a spus daragiu. Un tânăr a ucis cu cruzime o iapă aflată la păscut Polițiștii au făcut o captură neobişnuită, joi, în dâmbovița: Dani mocanu, călcat din nou de mascați, după ce a filmat alături de un leu dani mocanu face ce face și se trezește cu poliția la ușă.

Percheziții La Locuința Lui Dani Mocanu După Videoclipul Cu Un Leu Rănit Artistul Spune Că I A Invitat Pe Mascați La Cafea Observatornews Ro
Percheziții La Locuința Lui Dani Mocanu După Videoclipul Cu Un Leu Rănit Artistul Spune Că I A Invitat Pe Mascați La Cafea Observatornews Ro from ivm.antenaplay.ro
Acesta a declarat că acuzațiile sunt nefondate și că leul este foarte bine îngrijit și ar fi fost machiat ca să pară că are răni. Dani mocanu, scene cu un leu rănit. Și nu, nu vorbim de vreun câine de luptă, ci despre un leu de toată frumusețea. Anchetatorii din argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi. Potrivit unor surse judiciare, se fac cercetari privind infractiunile de cruzime si rele tratamente aplicate animalelor si sunt vizate domiciliile lui. Dani mocanu, scene incredibile cu un leu rănit şi vizibil slăbit videoclipul în care apare un leu plin de răni, dar şi vizibil slăbit , a stârnit controverse în mediul online. Discografie nu dau înapoi (big man, 2016). Cel mai probabil, leul va ajunge la zoo târgoviște.

Conform internauţilor, acest gen de comportament faţă de animale nu trebuie, sub nicio formă, agreat.

Polițiștii au făcut o captură neobişnuită, joi, în dâmbovița: Manelistul a oferit o explicație publică prin doar câteva cuvinte, scrise dedesubtul videoclipului în care apare alături de leu. Discografie nu dau înapoi (big man, 2016). Astfel, au loc percheziții acasă la dani mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din ilfov. Vela anunță astfel că leul a fost salvat și că poliția e cu ochii pe infractori. Conform internauţilor, acest gen de comportament faţă de animale nu trebuie, sub nicio formă, agreat. Leul rănit din videoclipul lui dani mocanu a fost găsit după ce zeci de polițiști au căutat asiduu în ultimele 24 de ore. El trebuie să plătească și o amendă penală de 15.000 de lei. No one was harmed in the making of this film. Videoclipul are milioane de vizualizări şi a stârnit un val de critici. Dani mocanu, scene incredibile cu un leu rănit şi vizibil slăbit videoclipul în care apare un leu plin de răni, dar şi vizibil slăbit , a stârnit controverse în mediul online. Leul trăiește mai bine decât voi toți) executorul judecătoresc din bucurești a mai susținut la acea vreme că victima nu este angajata lui și a precizat că domeniul său se numește centrul de. Anchetatorii din argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi.

Potrivit unor surse judiciare, se fac cercetari privind infractiunile de cruzime si rele tratamente aplicate animalelor si sunt vizate domiciliile lui. By ouhboy(c) & (p) abiall rights reserved. Acesta a declarat că acuzațiile sunt nefondate și că leul este foarte bine îngrijit și ar fi fost machiat ca să pară că are răni. Discografie nu dau înapoi (big man, 2016). Dani mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit.

Video Foto Cine Este Dani Mocanu Manelistul Anchetat In Dosarul Maltratarii Unui Leu Intre Fotbal Si Proxenetism Mobile
Video Foto Cine Este Dani Mocanu Manelistul Anchetat In Dosarul Maltratarii Unui Leu Intre Fotbal Si Proxenetism Mobile from tb.ziareromania.ro
No one was harmed in the making of this film. Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit, după ce, dimineața, mascații au făcut percheziții la el acasă. Videoclipul în care apare un leu plin de răni, dar şi vizibil slăbit, a stârnit controverse în mediul online. Animalul a fost dus la grădina zoologică din târgoviște, anunţă realitatea plus. Anchetatorii din argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi. Acesta a spus că leul ar fi fost machiat ca să pară că are răni. Un tânăr a ucis cu cruzime o iapă aflată la păscut Astfel, au loc percheziții acasă la dani mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din ilfov.

Acesta a spus că leul ar fi fost machiat ca să pară că are răni.

El trebuie să plătească și o amendă penală de 15.000 de lei. No one was harmed in the making of this film. Lui daniel mocanu a fost deschis un dosar penal după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit. Cântărețul a refuzat să coopereze cu anchetatorii și a postat mesaje. Dani mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit. Leul rănit din videoclipul lui dani mocanu a fost găsit după ce zeci de polițiști au căutat asiduu în ultimele 24 de ore. Leul a fost preluat de catre autoritati. Polițiștii au făcut o captură neobişnuită, joi, în dâmbovița: Cântărețul de manele dani mocanu a lansat un videoclip în care apare un leu plin de răni, iar imaginile au dus la un val de indignare pe internet. Un tânăr a ucis cu cruzime o iapă aflată la păscut By ouhboy(c) & (p) abiall rights reserved. Cel mai probabil, leul va ajunge la zoo târgoviște. Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit, după ce, dimineața, mascații au făcut percheziții la el acasă.

Dani mocanu a postat din nou un clip și se află tot pe locul întâi, a spus daragiu dani mocanu. Anchetatorii din argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi.

Posting Komentar

0 Komentar